Начало

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
ЕФЕКТИВНА РЕКЛАМА

За нас

Рекламна Агенция "Борил" е създадена през 1999 г. Четири години по-късно е регистрирана като търговско дружество с предмет на дейност: графичен дизайн и изработка на всички видове рекламни материали. Провеждане на рекламни кампании и налагане на търговски марки. Притежавайки над 10 годишен опит ние гарантираме високо качество и професионализъм, подкрепени, както от доверието на нашите дългогодишни клиенти и партньори, така и от придобития международен сертификат за качество ISO 9001:2008.

За този период нашият екип се увеличава и усъвършенства непрекъснато, паралелно с нарастващия брой на нашите клиенти и нуждата от удовлетворяване на техните потребности и високи изисквания.
За постигане на оптимално качество на предлаганите продукти, сме се спряли на водещи фирми за производство на хартии като Zanders, Fedrigoni, Fabriano, Gmund; на офсетови печатни машини с електронен контрол на работния процес - Roland, Heidelberg; на мастила на фирмите - Hubber Grоup, BASF; на висококачествени постпринт и книговезки услуги - цялостен и селективен UV-лак, ламинат, щанцоване и др. В естеството на нашата работа разчитаме на световно доказани доставчици на компютърно оборудване за издателска дейност - Apple, Adobe, Eizo, Colorvision, Pantone и др.

Мисията на "Борил" е изграждане на дългосрочно партньорство с нашите клиенти, чрез предоставяне на висококачествени продукти и отлично обслужване съобразено с индивидуалните им изисквания.

Ние можем в разумни срокове и при атрактивни финансови условия да предложим изработка на всички видове печатни материали - от визитни картички и бланки до продуктови каталози и годишни отчети, включително интернет сайтове, анимирани или статични рекламни банери.

Извършваме комплексни услуги в подготовката на рекламните материали - заснемане, сканиране, рисуване, графичен дизайн, предпечатна подготовка, отпечатване, довършителни процеси и доставка до офис на клиента.

През май 2012 г. успешно сертифицирахме нашата система за управление на качеството съгласно изискванията на стандарта ISO 9001:2008.

При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, дори вече да имате конкретни оферти за даден продукт.