Начало

СТУДИО ЗА
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
И ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Продукти » Лого дизайн

Предлагаме изработка и цялостна графична концепция за визията на вашия бизнес. На първото място в тази категория е вашето фирмено лого или т. нар. запазен знак. Разработката на фирменото лого е комплексен процес, в който участва както клиента, така и художник, копирайтър, специалисти по предпечатна подготовка и уеб дизайн.

Доброто лого носи в себе си идеята за бизнеса, който представя, нужно е да бъде лесно разпознаваемо и запомнящо се.


Технически погледнато едно добре направено лого трябва да може да се постави на неограничен брой медии и формати, то трябва да изглежда еднакво добре независимо от големината си, но и от фактори ограничаващи визуализирането му. Например лого, което е съставено от елементи с градиентни запълвания (преливки, сенки, отражения) не може да бъде визуализирано чрез лазерно гравиране или рязане, трудно и некачествено ще бъде отпечатано на сито или тампонен печат и т.н.


Ако логото съдържа в себе си множество цветове и техните нюанси, бъдещата стойност на вашите материали ще бъде винаги висока, защото за всички тях ще е необходимо да се ползва пълноцветен печат, а за някои е напълно неприложимо.


На нашите клиенти предлагаме освен изработката на графичен знак и подробна документация за неговото ползване - Лого гайд. Той съдържа информация за ползваните цветове в най-разпространените системи за цветоопределяне - RGB, CMYK, Pantone, освен това дава насоки и за допустимите или неприложимите употреби на логотипа.

В продължение на проекта за разработка на лого, можем да предложим и идеен проект за корпоративен дизайн - ние ще създадем графичният стил на вашата визитка, бланка, плик, формуляр и др. бизнес материали.

ПортфолиоВижте изработени лога