Начало

СТУДИО ЗА
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
И ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Условия за ползване

Условия за ползване

Сайтът на Борил Груп ООД има за цел да предостави актуална информация за компанията и нейните услуги. Съдържанието, публикувано на сайта, както и неговите елементи и дизайн са собственост на Борил Груп ООД и са само за лично ползване.
Копиране, публикуване, разпространение, предаване, препредаване, излъчване или архивиране на информация от уебсайта в оригиналния й вид за извършване на търговска или обществена дейност може да се извършва само след изрично писмено съгласие от Борил Груп ООД и при изричното упоменаване на сайта на Борил Груп ООД.

Авторски права

Съдържанието, илюстрациите и елементите от дизайна на този уебсайт са собственост на Борил Груп ООД и са защитени от закона за авторското право и сродните му права.
Публикуваната информация е само за лично ползване и не може да бъде разпространявана, копирана, публикувана, предавана, препредавана, излъчвана или архивирана без изричното съгласие на Борил Груп ООД. Борил Груп ООД, запазва правото си да предприеме всички предвидени от закона мерки в случай на нерегламентирано използване на части, дизайн или текстове от този уебсайт.

Връзки

Този сайт съдържа връзки към други уеб сайтове. Условията за ползване на тези уеб сайтове могат да се различават от условията за ползване на този уеб сайт. Борил Груп ООД не поема отговорност за истинността на информацията показвана на тези уеб сайтове, нито за точността или актуалността й.